Aanmelding Affiliates

Wil je Affiliate University promoten?

Nadat je alles weet over affiliate marketing en het in de praktijk wil toepassen, geven wij je de mogelijkheid om je eerste commissie te verdienen door Affiliate University te promoten.

We hebben ervoor gekozen om een lucratief commissiepercentage te verstrekken. Je kunt tussen de 30-50% verdienen.

Als de cursus €197 kost, zal dit €48- €81 (vanwege btw) per succesvolle aanbeveling betekenen.
Als de cursus €497 kost, zal dit €123 – €205 (vanwege btw) per succesvolle aanbeveling betekenen.

Sommige mensen vragen me waarom ik zoveel commissie geef. Dit heeft twee redenen:

Natuurlijk had ik ook 10% commissie kunnen geven en zelf 90% houden. Maar laten we eerlijk zijn, het voelt toch beter om de opbrengst met anderen te delen. Ik ben van mening dat je beloond dient te worden voor jouw harde werken.

Jij doet namelijk ook moeite om content te creëren of geïnteresseerden te benaderen. Het is dan eerlijk om jou daarvoor te belonen.

Omdat ik erg veel tijd heb gestoken in het ontwikkelen van deze cursus en verantwoordelijk ben voor de nazorg, lijkt het me redelijk dat ik ook recht heb op een deel van de opbrengst. Zo helpen we elkaar.

Een andere reden heeft te maken met feit dat ik deze cursus promoot via Facebook, Google etc. Mensen zien mijn advertentie, belanden op de verkooppagina en besluiten om een aankoop te doen. Als dit zo is, dan verdien ik geld. Maar om dit te realiseren, betaal ik dus voor advertenties aan deze grote platforms, waardoor mijn winst minder wordt.

Om heel eerlijk te zijn, ik draag ik liever een gedeelte af aan andere mensen die mij helpen met promoten, dan aan Mark Zuckerberg met zijn een gigantisch bedrijf. Dus of ik maak Facebook nog groter dan ze al zijn, of ik help anderen die graag in zichzelf hebben geïnvesteerd en meer uit het leven willen halen.

Makkelijke keuze toch?

Wat is het voordeel om de Affiliate University te promoten?

Ten eerste, je ontvangt een hoog commissiebedrag. Bij meerdere succesvolle aanbevelingen in de maand, kan het oplopen tot een ‘zeer interessant’ maandelijks inkomen. Daarnaast ontvang je eenmalig een extra €1000 bij 50 totale verkopen, eenmalig een gloednieuwe macbook of een ‘gemiddeld’ Nederlands maandsalaris van €2816 bovenop jouw commissies.

Ten tweede, we zorgen goed voor jouw nieuwe klanten. We bieden ze een goede cursus aan en helpen hen om een nieuwe vaardigheid te leren.

Dit verhoogt voor jou de kans dat zij de volgende keer weer iets kopen als je hen iets aanbeveelt. 

Ten derde, we helpen je bij het promoten van de cursus. Wij runnen ook advertenties. Elke keer als iemand via jouw affiliatelink op de verkooppagina belandt en op een later moment middels onze advertenties alsnog overgaat tot een aankoop, ontvang je een commissie. Verder verstrekken we je landingspagina’s, banners en kant-en-klare e-mailberichten. 

Ten vierde, de cookietermijn is 90 dagen. Dus als iemand in deze periode de Affiliate University aanschaft, ontvang je alsnog een commissie. 

Zoals je ziet zijn er voldoende voordelen om de Affiliate University te promoten.

Wat zijn de voorwaarden waaraan je je dient te houden?

We willen het affiliateprogramma exclusief houden, dus stellen we een aantal voorwaarden: 

  • Mensen die scammy dingen doen, of negatieve en onethische promotiemethodes gebruiken, worden geweerd. 
  • Affiliates die titels van reviews gebruiken die clickbaitachtig zijn, denk aan: ‘scam’, ‘oplichter’ of negatief geladen zijn, worden niet toegestaan. 
  • Reviews die leugens bevatten. Niemand wil misleid worden.
  • (Optioneel: zorg ervoor dat je blog er netjes uitziet en al wat content heeft. Denk aan minimaal 3 berichten die je al hebt geplaatst. Dit geldt niet als je louter werkt met een landing page.)

Wij houden in de gaten op welke wijze Affiliate University wordt gepromoot. Als je je aan bovenstaande voorwaarden houdt, is er niks aan de hand. 

Hieronder kun je je aanmelden